ideale school, onderwijs, mooie school, betaalbaar, duurzaam, gezond

De ideale school

Geschreven op 17 maart 2017 door Romy Schneider

 

Tijdens een boswandeling bij Amersfoort vroeg Inge Muller van Nu BNO aan mij wat ik eigenlijk met mijn werk wil bereiken.
Hier het antwoord!

De scholen, die ik wil zien zijn AANTREKKELIJK, GEZOND en BETAALBAAR. Dat zijn gebouwen
waar leerkrachten graag les willen geven, waar kinderen les krijgen in een gezonde omgeving die
perfect aansluit op de onderwijsvisie van de school en ouders hun kinderen graag aan melden. Deze scholen stralen duurzaamheid uit en kennen lage exploitatiekosten. Het zijn kortom
gezegd gebouwen waar iedereen jaloers op is.

ideale school, onderwijs, mooie school, betaalbaar, duurzaam, gezond

Hoe staat het bij jou? Is jouw school een ideale plek om les te geven? Sluit het ruimteprogramma aan bij de onderwijsvisie? Is er een prettig binnenklimaat en voldoende verse lucht? En hoe zit het met de onderhouds- en energiekosten?

Kijk op de dienstenpagina om te zien wat ik voor jullie kan betekenen en neem contact op met mij. Samen gaan we kijken waar je staat en waar je naartoe wilt.

 

Romy Schneider – Maatwerk in begrijpelijke taal

Romy Schneider Vastgoedadvies voor Scholen is opgericht om besturen te helpen het beste te halen uit hun huisvesting. Met voor iedereen begrijpelijke stappenplannen help ik scholen en kinderopvangorganisaties om een gebouw te creëren dat helemaal past bij hun pedagogische visie.

Ik richt me hierbij voornamelijk op ambitieuze bestuurders die:

✔ Waarde hechten aan een excellent schoolgebouw of kinderopvanglocatie
✔ Willen moderniseren of nieuwbouw starten
✔ De middelen voor onderhoud efficiënt willen inzetten
✔ Op (energie)kosten willen besparen
✔ Duurzaamheid willen uitstralen
✔ Professionele begeleiding zoeken

Bij mij kun je rekenen op een onafhankelijke en loyale partner met ruime bouwkundige ervaring, architectonisch inzicht en kennis van vastgoedbeheer.
Als expert huisvesting ben ik verbonden aan het Waarborgfonds en Kenniscentrum Kinderopvang en ondersteun ik bij maatwerkopdrachten op het gebied van huisvesting en duurzaamheid. Vanaf het begin ben ik actief betrokken geweest bij de ontwikkeling van het Kwaliteitskader Huisvesting Kinderopvang. Daarnaast was ik vele jaren lid van een schoolbestuur in het primair onderwijs en zag ik op deze manier de vragen en uitdagingen waar schoolbesturen tegenaan lopen van heel dichtbij.

De Ideale School

Ontvang de bovenstaande visual als printversie.

 

Direct Downloaden

ir. Romy Schneider

Vastgoedadvies voor scholen

Nieuwste blogs

ROMY WORDT VERTROUWD DOOR