Romy Schneider, Vastgoedadvies, scholen, illustratie, birthday

Hieperdepiep – Mijn bedrijf wordt 5 jaar

Geschreven op 29 februari 2020 door Romy Schneider

Afgelopen week vierde ik nog mijn eigen verjaardag en nu is mijn bedrijf jarig. Hij viert zijn 5-jarig jubileum en ik heb zeker 3 keer opnieuw geteld of het echt klopt. Zijn er echt al 5 jaar voorbij?

Dus 5 jaar geleden zat ik tegenover een meneer van de kvk in Den Haag en heb ik me ingeschreven. Het ging toen allemaal supersnel. Alles was binnen een paar minuten geregeld. En ik kan me nog goed herinneren hoe ik verrast door mijn eigen courage met knikkende knieën terug naar het station liep. Aan de ene kant was ik klaar voor dit avontuur, maar aan de andere kant had ik geen flauw idee van ondernemen en of mij dit ging lukken.

De statistiek toen was niet erg optimistisch en voorspelde dat de meeste eenmanszaken binnen de eerste 3 jaar weer stoppen. Nou, deze hobbel heb ik in ieder geval inmiddels gepasseerd. En na 3 jaar begon het volhouden ook daadwerkelijk zijn vruchten af te werpen. 

Met de eigen groei moet ik echter elk jaar weer opnieuw uitzoeken wat een goede balans tussen werk en privé is. Natuurlijk werkt niet alles meteen perfect. Had ik in het begin nog het gevoel dat ik oneindig veel tijd had, en alle flexibiliteit om in de agenda te schuiven – nu merk ik steeds meer dat tijd een zeer bepalend element is, waar je goed mee moet leren omgaan.

Maar  al met al zeg ik: Op naar de komende 5 jaar!

De illustratie heeft mijn zoon Arne voor mijn verjaardag voor mij gemaakt. Geslaagd toch? Wat vind jij?

Romy Schneider – Maatwerk in begrijpelijke taal

Romy Schneider Vastgoedadvies voor Scholen is opgericht om besturen te helpen het beste te halen uit hun huisvesting. Met voor iedereen begrijpelijke stappenplannen help ik scholen en kinderopvangorganisaties om een gebouw te creëren dat helemaal past bij hun pedagogische visie.

Ik richt me hierbij voornamelijk op ambitieuze bestuurders die:

✔ Waarde hechten aan een excellent schoolgebouw of kinderopvanglocatie
✔ Willen moderniseren of nieuwbouw starten
✔ De middelen voor onderhoud efficiënt willen inzetten
✔ Op (energie)kosten willen besparen
✔ Duurzaamheid willen uitstralen
✔ Professionele begeleiding zoeken

Bij mij kun je rekenen op een onafhankelijke en loyale partner met ruime bouwkundige ervaring, architectonisch inzicht en kennis van vastgoedbeheer.
Als expert huisvesting ben ik verbonden aan het Waarborgfonds en Kenniscentrum Kinderopvang en ondersteun ik bij maatwerkopdrachten op het gebied van huisvesting en duurzaamheid. Vanaf het begin ben ik actief betrokken geweest bij de ontwikkeling van het Kwaliteitskader Huisvesting Kinderopvang. Daarnaast was ik vele jaren lid van een schoolbestuur in het primair onderwijs en zag ik op deze manier de vragen en uitdagingen waar schoolbesturen tegenaan lopen van heel dichtbij.

Tijd voor actie?

Neem vandaag nog contact op.

Contact

ir. Romy Schneider

Vastgoedadvies voor scholen

Nieuwste blogs

ROMY WORDT VERTROUWD DOOR