eendjesrace, lions, stichtingleergeld, charity,goededoelen

Ken je mijn nieuwe collega al? – Oftewel de making-of van de V.I.D.

Geschreven op 20 april 2018 door Romy Schneider

Actie voor het goede doel

Op Koningsdag 2018 organiseren de Lions Voorschoten weer de Eendjes Race. Met deze activiteit wordt geld ingezameld voor een goed doel. Dit jaar voor Stichting Leergeld in Voorschoten. Wij kopen al jaren kleine eendjes. Dit jaar gaat voor het eerst een grote eend (een V.I.D. = Very Important Duck 😉) voor Vastgoedadvies voor scholen mee van start. Spannend! De V.I.D. ’s zijn aankomende week te bewonderen in het Museum van Voorschoten. Je komt toch ook kijken?

Benieuwd hoe mijn nieuwe collega eruitziet? Bekijk dan het filmpje de making-of van mijn V.I.D.! 

Heb jij je eendjes al gekocht? https://lionsvoorschoten.org/

Wie is Stichting Leergeld?  Stichting Leergeld zet zich in om kinderen te laten deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten die “zonder financiële steun” aan de zijlijn blijven staan. Een streven dat we graag steunen.

 

Romy Schneider – Maatwerk in begrijpelijke taal

Romy Schneider Vastgoedadvies voor Scholen is opgericht om besturen te helpen het beste te halen uit hun huisvesting. Met voor iedereen begrijpelijke stappenplannen help ik scholen en kinderopvangorganisaties om een gebouw te creëren dat helemaal past bij hun pedagogische visie.

Ik richt me hierbij voornamelijk op ambitieuze bestuurders die:

✔ Waarde hechten aan een excellent schoolgebouw of kinderopvanglocatie
✔ Willen moderniseren of nieuwbouw starten
✔ De middelen voor onderhoud efficiënt willen inzetten
✔ Op (energie)kosten willen besparen
✔ Duurzaamheid willen uitstralen
✔ Professionele begeleiding zoeken

Bij mij kun je rekenen op een onafhankelijke en loyale partner met ruime bouwkundige ervaring, architectonisch inzicht en kennis van vastgoedbeheer.
Als expert huisvesting ben ik verbonden aan het Waarborgfonds en Kenniscentrum Kinderopvang en ondersteun ik bij maatwerkopdrachten op het gebied van huisvesting en duurzaamheid. Vanaf het begin ben ik actief betrokken geweest bij de ontwikkeling van het Kwaliteitskader Huisvesting Kinderopvang. Daarnaast was ik vele jaren lid van een schoolbestuur in het primair onderwijs en zag ik op deze manier de vragen en uitdagingen waar schoolbesturen tegenaan lopen van heel dichtbij.

De Ideale School

Ontvang de bovenstaande visual als printversie.

 

Direct Downloaden

ir. Romy Schneider

Vastgoedadvies voor scholen

Nieuwste blogs

ROMY WORDT VERTROUWD DOOR