greendealscholen, duurzaam, scholen, spreker

Renovatie van schoolgebouwen betaalbaar en efficiënt

Geschreven op 18 mei 2017 door Romy Schneider

Seminarreeks duurzame scholen

Op 16 mei was ik uitgenodigd door Duurzaam Gebouwd om te spreken bij de Seminarreeks Scholen over financieringsmogelijkheden bij verduurzaming van schoolgebouwen.

Natuurlijk is zo’n podium fijn om je kennis met anderen te delen en anderen te inspireren om door te zetten en de volgende stappen te nemen ook al lijkt het af en toe dat al je ambities juist op de financiering vast dreigen te lopen.

Ik vond bij deze bijeenkomst bijzonder geslaagd dat er een heel mooie mix in het publiek te vinden was. Iedereen die iets kan bijdragen aan de verduurzamingopgave was vertegenwoordigd. Schoolbestuurders, architecten, leveranciers, aannemers en adviseurs.  Daarnaast was er ook grote belangstelling bij gemeenten.

Meer weten over het onderwerp?

Ik ben ervan overtuigd dat we met deze sessies motiveren om door te pakken.
Wil je het onderwerp verdiepen boek dan je ticket in een van de regionale kennissessies.

De kennissessies worden georganiseerd door de Green deal scholen en zijn gratis en exclusief voor schoolbesturen en gemeenten.

Jullie vinden mij op:  

– 29 mei in Utrecht
– 02 juni in Schiedam en
– 06 juni in Hoorn  aan een van de werktafels. Je schuift toch ook aan?

Voor meer data en voor reserveren klik hier.

 

Romy Schneider – Maatwerk in begrijpelijke taal

Romy Schneider Vastgoedadvies voor Scholen is opgericht om besturen te helpen het beste te halen uit hun huisvesting. Met voor iedereen begrijpelijke stappenplannen help ik scholen en kinderopvangorganisaties om een gebouw te creëren dat helemaal past bij hun pedagogische visie.

Ik richt me hierbij voornamelijk op ambitieuze bestuurders die:

✔ Waarde hechten aan een excellent schoolgebouw of kinderopvanglocatie
✔ Willen moderniseren of nieuwbouw starten
✔ De middelen voor onderhoud efficiënt willen inzetten
✔ Op (energie)kosten willen besparen
✔ Duurzaamheid willen uitstralen
✔ Professionele begeleiding zoeken

Bij mij kun je rekenen op een onafhankelijke en loyale partner met ruime bouwkundige ervaring, architectonisch inzicht en kennis van vastgoedbeheer.
Als expert huisvesting ben ik verbonden aan het Waarborgfonds en Kenniscentrum Kinderopvang en ondersteun ik bij maatwerkopdrachten op het gebied van huisvesting en duurzaamheid. Vanaf het begin ben ik actief betrokken geweest bij de ontwikkeling van het Kwaliteitskader Huisvesting Kinderopvang. Daarnaast was ik vele jaren lid van een schoolbestuur in het primair onderwijs en zag ik op deze manier de vragen en uitdagingen waar schoolbesturen tegenaan lopen van heel dichtbij.

Tijd voor actie?

Neem vandaag nog contact op.

Contact

ir. Romy Schneider

Vastgoedadvies voor scholen

Nieuwste blogs

ROMY WORDT VERTROUWD DOOR