Uitnodiging – Meetup Kinderopvang

Geschreven op 12 oktober 2018 door Romy Schneider

Het Waarborgfonds Kinderopvang nodigt u graag uit!

Op 28 november 2018
in het CIRCL gebouw te Amsterdam voor de

Meetup Kinderopvang

 

 

Kom ook en u bent weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de kinderopvangsector.

Hier vind u de link naar de uitnodiging en het programma:

Hier vind u de link naar de aanmeldingspagina:

Mijn bijdrage aan het programma:

“Huisvesting Kinderopvang
Hoe maak ik een goede scan van mijn huisvesting en hoe vertaal ik deze naar een visie, een MOP, en een investeringsagenda? Weten en daardoor kiezen op welke onderwerpen en welke locaties je investeert. Tine Oudshoorn – Directeur bestuurder van Vlietkinderen en Romy Schneider, expert Waarborgfonds Kinderopvang delen hun aanpak met u.” 

 

Romy Schneider – Maatwerk in begrijpelijke taal

Romy Schneider Vastgoedadvies voor Scholen is opgericht om besturen te helpen het beste te halen uit hun huisvesting. Met voor iedereen begrijpelijke stappenplannen help ik scholen en kinderopvangorganisaties om een gebouw te creëren dat helemaal past bij hun pedagogische visie.

Ik richt me hierbij voornamelijk op ambitieuze bestuurders die:

✔ Waarde hechten aan een excellent schoolgebouw of kinderopvanglocatie
✔ Willen moderniseren of nieuwbouw starten
✔ De middelen voor onderhoud efficiënt willen inzetten
✔ Op (energie)kosten willen besparen
✔ Duurzaamheid willen uitstralen
✔ Professionele begeleiding zoeken

Bij mij kun je rekenen op een onafhankelijke en loyale partner met ruime bouwkundige ervaring, architectonisch inzicht en kennis van vastgoedbeheer.
Als expert huisvesting ben ik verbonden aan het Waarborgfonds en Kenniscentrum Kinderopvang en ondersteun ik bij maatwerkopdrachten op het gebied van huisvesting en duurzaamheid. Vanaf het begin ben ik actief betrokken geweest bij de ontwikkeling van het Kwaliteitskader Huisvesting Kinderopvang. Daarnaast was ik vele jaren lid van een schoolbestuur in het primair onderwijs en zag ik op deze manier de vragen en uitdagingen waar schoolbesturen tegenaan lopen van heel dichtbij.

Tijd voor actie?

Neem vandaag nog contact op.

Contact

ir. Romy Schneider

Vastgoedadvies voor scholen

Nieuwste blogs

ROMY WORDT VERTROUWD DOOR