warme truiendag, duurzaamheid, energie, groen, CO2 uitstoot

Ik voel me heel vereerd – Handwerkstudio Leiden maakt trui voor Warmetruiendag voor mij

Geschreven op 10 februari 2017 door Romy Schneider

Voor #warmetruiendag hebben de dames van @handwerkstudio Leiden speciaal voor mij een warme trui gemaakt.

Bij handwerkstudio Leiden houden ze enorm veel van upcycling van kleding. Je gebruikt dan oude kledingstukken waar je niet weet wat je me moet of die gewoon niet passen en tovert ze om tot iets leuks.

Hergebruik is dus niet alleen in de bouwwereld een hot item. Na aanleiding van mijn oproep voor scholen om mee te doen aan warmetruiendag hebben ze gelijk de schaar gepakt.

Bekijk de video over de verschillende technieken van upcycling. Je staat versteld hoe snel je van een oude lap een prachtige trui kunt maken. Aan het einde zie je de trui die ze voor mij hebben gemaakt. Graaf toch? Vind je niet ook?

N.B. Handwerkstudio Leiden geeft ook cursussen.

#Duurzaamheid #warmetruiendag #hergebruik #energie

warmetruiendag, upcyclelen, duurzaam

Bekijk hier de video:

Warme Truiendag – 10 februari

Romy Schneider – Maatwerk in begrijpelijke taal

Romy Schneider Vastgoedadvies voor Scholen is opgericht om besturen te helpen het beste te halen uit hun huisvesting. Met voor iedereen begrijpelijke stappenplannen help ik scholen en kinderopvangorganisaties om een gebouw te creëren dat helemaal past bij hun pedagogische visie.

Ik richt me hierbij voornamelijk op ambitieuze bestuurders die:

✔ Waarde hechten aan een excellent schoolgebouw of kinderopvanglocatie
✔ Willen moderniseren of nieuwbouw starten
✔ De middelen voor onderhoud efficiënt willen inzetten
✔ Op (energie)kosten willen besparen
✔ Duurzaamheid willen uitstralen
✔ Professionele begeleiding zoeken

Bij mij kun je rekenen op een onafhankelijke en loyale partner met ruime bouwkundige ervaring, architectonisch inzicht en kennis van vastgoedbeheer.
Als expert huisvesting ben ik verbonden aan het Waarborgfonds en Kenniscentrum Kinderopvang en ondersteun ik bij maatwerkopdrachten op het gebied van huisvesting en duurzaamheid. Vanaf het begin ben ik actief betrokken geweest bij de ontwikkeling van het Kwaliteitskader Huisvesting Kinderopvang. Daarnaast was ik vele jaren lid van een schoolbestuur in het primair onderwijs en zag ik op deze manier de vragen en uitdagingen waar schoolbesturen tegenaan lopen van heel dichtbij.

Tijd voor actie?

Neem vandaag nog contact op.

Contact

ir. Romy Schneider

Vastgoedadvies voor scholen

Nieuwste blogs

ROMY WORDT VERTROUWD DOOR