warme truiendag, duurzaamheid, energie, groen, CO2 uitstoot

Ik voel me heel vereerd – Handwerkstudio Leiden maakt trui voor Warmetruiendag voor mij

Geschreven op 10 februari 2017 door Romy Schneider

Voor #warmetruiendag hebben de dames van @handwerkstudio Leiden speciaal voor mij een warme trui gemaakt.

Bij handwerkstudio Leiden houden ze enorm veel van upcycling van kleding. Je gebruikt dan oude kledingstukken waar je niet weet wat je me moet of die gewoon niet passen en tovert ze om tot iets leuks.

Hergebruik is dus niet alleen in de bouwwereld een hot item. Na aanleiding van mijn oproep voor scholen om mee te doen aan warmetruiendag hebben ze gelijk de schaar gepakt.

Bekijk de video over de verschillende technieken van upcycling. Je staat versteld hoe snel je van een oude lap een prachtige trui kunt maken. Aan het einde zie je de trui die ze voor mij hebben gemaakt. Graaf toch? Vind je niet ook?

N.B. Handwerkstudio Leiden geeft ook cursussen.

#Duurzaamheid #warmetruiendag #hergebruik #energie

warmetruiendag, upcyclelen, duurzaam

Bekijk hier de video:

Warme Truiendag – 10 februari

Over Romy Schneider

Romy Schneider Vastgoedadvies voor Scholen is opgericht om besturen te helpen het beste te halen uit hun huisvesting. Met voor iedereen begrijpelijke procedures en stappenplannen help ik scholen en kinderopvangorganisaties om een gebouw te creëren dat helemaal past bij hun onderwijsvisie.

Ik richt me hierbij voornamelijk op ambitieuze schoolbesturen die:
✔ Waarde hechten aan een excellent schoolgebouw
✔ De middelen voor onderhoud efficiënt willen inzetten
✔ Op (energie)kosten willen besparen
✔ Willen moderniseren en daarbij professionele begeleiding zoeken
✔ Duurzaamheid willen uitstralen

Bij mij kun je rekenen op een onafhankelijke en loyale partner met ruime bouwkundige ervaring, architectonisch inzicht en kennis van vastgoedbeheer. Als ambassadeur voor Green Deal Scholen kom ik graag bij je gemeente of school langs om het Green Deal Scholen programma toe te lichten. Je krijgt tips en handreikingen voor het verduurzamen van je school. Bij Waarborgfonds Kinderopvang ondersteun ik bij maatwerkopdrachten op het gebied van huisvesting en duurzaamheid. Daarnaast was ik vele jaren lid van een schoolbestuur in het primair onderwijs en zag ik op deze manier de vragen en uitdagingen waar schoolbesturen tegenaan lopen van heel dichtbij.

door ir. Romy Schneider

Vastgoedadvies voor scholen

Lees ook

Verlagen risico’s verspreiding #Corona door ventilatie, verwarming en leidingwerk.
20 maart 2020

Verbinden door duurzaamheid
12 maart 2020

Hieperdepiep – Mijn bedrijf wordt 5 jaar
29 februari 2020

Tijd voor actie?
Neem vandaag nog contact op.

Contact

ir. Romy Schneider

Vastgoedadvies voor scholen
ROMY WORDT VERTROUWD DOOR

Nieuwsupdate 01/03/2020: Mijn bedrijf wordt 5 jaar - Lees meer