Organisatie Analyse Strategie Evalutie
Oplossingen voor uw huisvestingsvraagstukken

Hoe staat het met jouw school? Is jouw school een ideale plek om les te geven? Sluit het ruimteprogramma aan bij de onderwijsvisie? Is er een prettig binnenmilieu en voldoende verse lucht? En hoe zit het met de onderhouds- en energiekosten?

De scholen, die ik wil zien zijn AANTREKKELIJK, GEZOND en BETAALBAAR. Dat zijn gebouwen
waar leerkrachten graag les willen geven, waar kinderen les krijgen in een gezonde omgeving die
perfect aansluit op de onderwijsvisie van de school en ouders hun kinderen graag aan melden. Deze scholen stralen duurzaamheid uit en kennen lage exploitatiekosten. Het zijn kortom
gezegd gebouwen waar iedereen jaloers op is.

Wil je meer inzicht in je huisvesting en een betere regie op je gebouwen? Ik verzorg een geheel of gedeeltelijk adviespakket, en begeleidt je van initiatie tot implementatie van je huisvestingsvraagstuk. Ik help je bijvoorbeeld met:

Inspiratiesessies

Wordt er over nieuwbouw gesproken, maar is nog niet duidelijk welke stappen daarbij komen kijken? Heeft de oudercommissie gevraagd om aandacht voor duurzaamheid? Wordt het ‘s zomers zo warm dat de pedagogisch medewerkers aandringen op de aanschaf van een airco? Zijn de exploitatiekosten onverklaarbaar hoog?

Lees meer

Gebouwenscans

Loopt je facilitair coördinator over van alle losse aanvragen en wensen van de verschillende locaties? Heb je het gevoel dat je niet op kwaliteit stuurt, maar geleefd wordt door de waan van de dag? Mis je het overzicht en wil je je gebouwen beter leren kennen?

Lees meer

Begeleiding

Wie kan ons professioneel begeleiden bij nieuwbouwtrajecten zodat wij als kundige samenwerkingspartner in bouwteams aanschuiven? Hoe kunnen wij voor alle locaties een basiskwaliteit vaststellen, zodat we niet bij elk project opnieuw beginnen? Wie denkt met ons mee over een systematische aanpak van het onderhoud in onze verschillende gebouwen?

Lees meer

ROMY WORDT VERTROUWD DOOR