Organisatie Analyse Strategie Evalutie
Oplossingen voor uw huisvestingsvraagstukken

Hoe staat het met jouw school? Is jouw school een ideale plek om les te geven? Sluit het ruimteprogramma aan bij de onderwijsvisie? Is er een prettig binnenklimaat en voldoende verse lucht? En hoe zit het met de onderhouds- en energiekosten?

Wilt u meer inzicht in uw huisvesting en een betere regie op uw gebouw? Ik verzorg een geheel of gedeeltelijk adviespakket, en begeleidt u van initiatie tot implementatie van uw huisvestingsvraagstuk. Ik help u bijvoorbeeld met:

Inspiratiesessies

Wordt er over nieuwbouw gesproken, maar is nog niet duidelijk welke stappen daarbij komen kijken? Heeft de oudercommissie gevraagd om aandacht voor duurzaamheid? Wordt het ‘s zomers zo warm dat de pedagogisch medewerkers aandringen op de aanschaf van een airco? Zijn de exploitatiekosten onverklaarbaar hoog?

Lees meer

Gebouwenscans

Loopt je facilitair coördinator over van alle losse aanvragen en wensen van de verschillende locaties? Heb je het gevoel dat je niet op kwaliteit stuurt, maar geleefd wordt door de waan van de dag? Mis je het overzicht en wil je je gebouwen beter leren kennen?

Lees meer

Begeleiding

Wie kan ons professioneel begeleiden bij nieuwbouwtrajecten zodat wij als kundige samenwerkingspartner in bouwteams aanschuiven? Hoe kunnen wij voor alle locaties een basiskwaliteit vaststellen, zodat we niet bij elk project opnieuw beginnen? Wie denkt met ons mee over een systematische aanpak van het onderhoud in onze verschillende gebouwen?

Lees meer

ROMY WORDT VERTROUWD DOOR