Begeleiding

Wie kan ons professioneel begeleiden bij nieuwbouwtrajecten zodat wij als kundige samenwerkingspartner in bouwteams aanschuiven? Hoe kunnen wij voor alle locaties een basiskwaliteit vaststellen, zodat we niet bij elk project opnieuw beginnen? Wie denkt met ons mee over een systematische aanpak van het onderhoud in onze verschillende gebouwen?

Neem contact op

Voor langer lopende trajecten met betrekking tot huisvesting sta ik je met raad en daad bij.
Het is mijn doel om jouw organisatie met mijn expertise te ondersteunen om kwalitatief goede huisvesting te bieden die aansluit op je wensen.

De begeleidingstrajecten zijn uitermate geschikt bij nieuwbouw en om intern beleid op te stellen, te evalueren of naar een hoger niveau te tillen. Denk hierbij aan basisafspraken voor de kwaliteit van je locaties of handelplannen, zoals hitteprotocollen, ventilatiebeleid of onderhoud.

Bij de begeleidingstrajecten word je stap voor stap steeds meer ‘thuis in je eigen gebouwen’ en worden je locaties een “thuis” voor kinderen en medewerkers.

Voorbeelden van begeleidingstrajecten zijn:

  • Begeleiding (nieuw)bouwprojecten
  • Ontwikkeling van beleids- of kwaliteitsdocumenten
  • Strategisch/technisch beheer en verduurzaming

Werkwijze

Begeleidingstrajecten zijn altijd maatwerkopdrachten. Omvang en aanpak kunnen afhankelijk van de vraagstelling heel veel verschillen. Begeleiding kan bijvoorbeeld doorlopen gedurende een tot anderhalf jaar, gemarkeerd door vaste contactmomenten. Graag bespreek ik de mogelijkheden met je in een persoonlijk gesprek.

Hulp en expertise nodig? Vragen?
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met mij op!

ROMY WORDT VERTROUWD DOOR