Romy Schneider Vastgoedadvies voor scholen

Gebouwoptimalisatie

Ontdek waar u staat en wat de bouwkundige mogelijkheden zijn.

Leer waar de echte zwaktepunten liggen om deze aan te pakken.

Een gebouwanalyse laat zien wat het potentieel van de huisvesting zelf is. Is het gebouw geïsoleerd en zo niet kan het verduurzaamd worden? Is het gebouw een monument? Biedt de constructie mogelijkheden voor wijzigingen (bijv. wanden afbreken). Is de plattegrond flexiebel opgezet. Kan het opgedeeld worden voor meerdere huurders? Is er voldoende daglicht? Kan de gevel vervangen worden? Voldoen de ruimtes aan de huidige eisen?

ir. Romy Schneider

Vastgoedadvies voor scholen

Probeer het nu

Waarvoor?

Meestal gaat u renoveren of herbestemmen om u comfort te verbeteren, energie te besparen of om nieuwe huurders aan te trekken. De gebouwanalyse laat zien waar het potentieel van u gebouw ligt.

Probeer het zelf

Een quickscan is een afgeslankte versie van een gebouwanalyse. Hij maakt u korte tijd kan snel duidelijk waar het grootse probleem zit. Wellicht hebt u hier al voldoende aan om beslissingen te kunnen nemen. Mocht er vervolgonderzoek nodig blijken kunt u snel bepalen wat u verder wilt laten onderzoeken.

Voor de gratis quickscan maken wij een afspraak op locatie. Ik zal u van te voren om een aantal gegevens van uw gebouw(en) vragen.  Vervolgens bekijken we samen waar het probleem zit. De Quickscan kijkt globaal naar constructie, comfort, ruimtelijke beleving en exlpoitatielasten in relastie tot inkomsten. De quickscan is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niks.

ROMY WORDT VERTROUWD DOOR

Nieuwsupdate 01/03/2020: Mijn bedrijf wordt 5 jaar - Lees meer